Tickets
Kinderopvang

Kinderopvang tijdens de Military

Ook dit jaar kunnen kinderen tijdens de Military weer een paar uurtjes komen spelen in de speciale kinderopvangtent van KOV Hebbes.

KOV Hebbes verzorgt deze bijzondere opvang op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober met allerlei leuke en afwisselende activiteiten.

Activiteiten

De kinderen kunnen onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers van Hebbes naar hartenlust knutselen, spelletjes doen, lekker luieren op de bank of de zitzakken of luisteren naar een spannend verhaal. Maar er zijn ook dansmatten, een mini-military, hoefijzer gooien én er kan gedanst worden! Iedereen is van harte uitgenodigd om met de kinderen een kijkje te komen nemen! Tijdens hun bezoek krijgen de kinderen bovendien een glaasje drinken en een tussendoortje.

Openingstijden

De kinderopvang is geopend op vrijdag geopend van 14 tot 18 uur, zaterdag 8 en zondag 9 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen tussen 2,5 en 12 jaar zijn maximaal 2,5 uur op een dag welkom in de bijzondere kindertent. De opvang is gratis en van tevoren inschrijven is niet nodig. Wel geldt: vol = vol.