Tickets
Overnachten

Hotels

Combineer uw bezoek aan Military Boekelo - Enschede met een overnachting.

B&B Koning te Rijk

B&B Koning te Rijk ligt op een unieke plek in het buitengebied van Eibergen. De fraaie eikenlaan voert naar een idyllisch besloten erf waar twee luxe en verrassende Bed & Breakfast kamers zijn gerealiseerd. 

De beide kamers hebben een unieke sfeer, zijn zorgvuldig en met oog voor detail ingericht en zijn voorzien van alle comfort. Ze hebben een eigen entree, privé sanitair, privé terrasje, tv, centrale verwarming en wifi (glasvezel). De gashaard (met 'houtkachel uitstraling') zorgt ervoor dat het ook met wat minder weer binnen heel sfeervol is. 
Het gekwetter van de talloze vogels, de spelende hazen in het weiland, de nieuwsgierige kippen die graag in de buurt van onze gasten scharrelen en het typerende geluid van de fazantenhaan als hij gestoord wordt. Een verblijf  in één van onze luxe B&B kamers betekent opgaan in de omringende natuur, stilte, niets moeten en volop genieten. 

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen en zullen er alles aandoen zodat u zich de Koning te Rijk voelt! Jan Eggink & Karin Brinkman

Looweg 4,
7152 AL EIBERGEN
t. +31 6 41 93 43 93

Reserveren?

Klik hier om naar de website te gaan.
Media
  • BB Koning te Rijk
Sponsoren SPONSOR overzicht