Tickets
YouTube Event

Military Boekelo - Enschede YouTube Event 

Ben jij gek op paarden? En wil je genieten van prachtige shows, clinics en leerzame trainingen? Kom dan op zondag 27 september as. naar het Military Boekelo YouTube Event. Ontmoet je favoriete YouTube-ster voor een Meet and Greet en proef alvast de sfeer van de Military. 

De shows en clinics vinden plaats op het het hoofdterrein van Military Boekelo - Enschede (gelegen aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo). Natuurlijk kun je ook al wandelend door de crosscountry de hindernissen bekijken. Het gezellige Military Grand Café is de hele dag geopend. Kortom een leuke dag uit voor de hele familie! 

Dit jaar komt de enige echte Britt Dekker! Dat Britt een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk. Naast dat ze zelf een verdienstelijk dressuurruiter is (waarmee ze zich plaatste voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018) heeft Britt haar eigen YouTube kanaal 'PaardenpraatTV' met inmiddels meer dan 160.000 abonnees op YouTube. In deze video's geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony's. Daarnaast kreeg Britt in 2019 voor haar samenwerking met Talpa haar droompaard George. Britt gaat voor Talpa diverse programma's maken, waarvan in een haar ambitie als ruiter centraal staat. Naast haar televisie carrière komt er nog een droom van Britt uit: haar eigen bioscoopfilm. Vanaf begin oktober is de paardenfilm Whitestar in de bioscoop met Britt en haar paard George als een van de hoofdrollen. Wil je Britt Dekker en al je favoriete YouTube-sterren graag ontmoeten? Koop dan nu je tickets via www.military-boekelo.nl/Tickets

Naast Britt Dekker hebben we natuurlijk nog heel veel andere bekende YouTube-sterren op het terrein: Nalanta (Jesse Drent en Eva Roemaat), Zaressa, Joyce & Jaydee, Paardrijden met plezier, Lavitana, Equitality, Feline Hoi en Glasten Krapels. 
Ook trakteren we je op een voltige demonstratie en zijn er stands waar je van alles kunt kopen van je favoriete YouTube-ster. 
Het belooft een ontzettend leerzame en bovenal gezellige dag te worden!

Voor het programma klik hier.
Volwassenen en kinderen tot 4 jaar hebben gratis entree!
Kinderen van 4 t/m 17 jaar betalen € 5,- entree. 
Kassa's geopend van 11:00 uur tot 15:30 uur. 

Aftermovie Military Boekelo YouTube Event 2018 

Sponsoren SPONSOR overzicht