Tickets
YouTube Event

Military Boekelo YouTube Event 

Ben jij gek op paarden? En wil je genieten van prachtige shows, clinics en leerzame trainingen? Kom dan op zondag 7 oktober 2018 naar het Military Boekelo YouTube Event. Ontmoet je favoriete YouTube-ster voor een Meet and Greet en proef alvast de sfeer van de Military. Heb je altijd al zelf willen ervaren hoe het is om de crosscountry te rijden? Mosman3D laat jou zien hoe jij met je paard over de hindernissen springt. Alles kan in Virtual Reality!

De shows en clinics vinden plaats op het het hoofdterrein van Military Boekelo - Enschede (gelegen aan de Boekelosestraat 275 in Boekelo). Natuurlijk kun je ook al wandelend door de crosscountry de hindernissen bekijken. Het gezellige Military Grand Café is de hele dag geopend. Kortom een leuke dag uit voor de hele familie!

Tijdens het Military Boekelo YouTube Event zal Sanne de Jong een inspirerende Eventing clinic verzorgen. Sanne maakt deel uit van het Bavaria 0.0. Eventing Team en pakte tijdens het NK in Boekelo in 2017 de bronzen medaille met haar paard Enjoy. Bovendien is ze lid van het Nederlandse team.

Line up:
1. Paardrijden met Plezier
2. Haflingers King & Beau 
3. Joyce & Jaydee de Vos 
4. Zaressa 
5. Madee Fleur
6. Lavitana 
7. Hart voor Paarden 
8. Romy van der Linden 
9. Romy Oudshoorn 
10. Paard zoekt Baas
11. Aalbrinkhoeve Voltigeteam 
12. Thafalonie Stables
13. Sannicious 
14. LeanneAbigail 
15. PaintedPony 

De toegang voor het Military Boekelo YouTube Event is gratis, maar we willen je wel vragen om via deze link het aanmeldingsformulier in te vullen, dan ben je aangemeld voor 7 oktober. Onder alle aanmeldingen verloten wij twee gratis entreekaarten voor zaterdag 13 oktober! Hier vind je nu ook het programma van de dag. 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar rondom het terrein. Wij adviseren je om de aangegeven bewegwijzering te volgen. Daarnaast kun je parkeren op het terrein van Grolsch Bierbrouwerij, Brouwerslaan 1, 7548 XA Enschede. 

Routebeschrijving: neem vanaf de A35 afslag 26B, richting De Groote Plooy. Sla aan het einde van de afslag rechtsaf. Het parkeerterrein ligt aan uw linkerhand. 

Het Military Boekelo YouTube Event is powered by Rabobank Enschede-Haaksbergen en wordt georganiseerd in samenwerking met Boenders Catering, Gosocial, Mosman3D, Munsterhuis Sportscars, Livin Horse Shop, Bert Radstaake Licht en Geluid Verhuur en Rabobank Enschede-Haaksbergen. 

 

Sponsoren SPONSOR overzicht