Military Boekelo > Founders & Members > Membersclub > Aanmelden
Tickets
Aanmelden

Aanmelden als Member of the Military

Hoe word je clublid

Member of the Military word je voor een bedrag van slechts € 75,00 per jaar. Hiervoor ontvang je een exclusief Member-toegangsbewijs voor de vier Military-dagen donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
 

Maar er is meer!

Als club-member beschik je over een eigen hospitality-paviljoen. Direct aan de hoofdring en met een exclusief uitzicht op het epicentrum van de Military!

Als lid heb jij exclusief toegang tot dit paviljoen. Dat wil dus zeggen dat alleen leden van de club worden toegelaten. Het Members-paviljoen is natuurlijk volledig ingericht met een bar en uitstekende catering.

En niet te vergeten: ieder jaar organiseert Members of the Military een feestelijke kickoff-party op de vrijdagmiddag. In een ongedwongen sfeer kennismaken met de andere club-members, genieten van een drankje en de sportieve verrichtingen van de Military-deelnemers op het middenterrein.

Uiteraard is het Member-paviljoen gedurende alle vier de dagen geopend!
 

Gezinslidmaatschap

Met het hele gezin vier dagen genieten van de Military? Ook dat kan. Er is een speciaal gezinslidmaatschap voor slechts € 145,00 per jaar! Kinderen tot en met vijftien jaar hebben dan gratis toegang gedurende de vier Military-dagen.


Van 10 tot en met 13 oktober is het weer de week van de Military. Wilt u de komende Military aanwezig zijn als Member, dat kan!

Wij ontvangen graag de volgende gegevens van u: 

  • Individueel lidmaatschap / Gezinslidmaatschap
  • (familie) naam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Geboortedatum kinderen (bij gezinslidmaatschap)

Bovenstaande gegevens ontvangen wij graag op het volgende mailadres: info@military-boekelo.nl Sponsoren SPONSOR overzicht