Military Boekelo > Informatie voor... > Bezoekers > Kinderopvang
Tickets
Kinderopvang

Kinderopvang Humankind

Gratis kinderopvang tijdens Military Boekelo - Enschede

Op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober verzorgt Humankind weer met plezier gratis kinderopvang. Dit gebeurt op het hoofdterrein (Herfst – Fair). Onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers van Humankind kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen, een spelletje doen, lekker luieren op de bank of op de zitzakken of luisteren naar een spannend verhaal. Voor de kinderen die iets actiefs willen doen is buiten op de sportvelden door de sportmedewerkers van Humankind (het Fit & Fun team) een uitdagend sportparcours uitgezet. Tijdens hun bezoek krijgen de kinderen natuurlijk wat te drinken en een gezond tussendoortje.

Mini Military mede mogelijk gemaakt door Kinderopvang Humankind

Paardje rijden! Naast de kinderopvang is een heuse mini crosscountry ingericht en kunnen kinderen onder begeleiding naar hartenlust ‘paardje rijden’ op Shetlandpony’s van Paardensport Vereniging Martiniruiters. De Mini Military is voor alle kinderen toegankelijk. De begeleiding wordt verzorgt door Humankind en Paardensport Vereniging Martiniruiters.

Openingstijden 

De kinderopvang en Mini Military is geopend op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 10 tot 17 uur. Kinderen tussen 2,5 en 8 jaar zijn maximaal 2,5 uur op een dag welkom bij Humankind. De Mini Military en opvang is gratis en van tevoren inschrijven is niet nodig. Wel geldt vol = vol.

Sponsoren SPONSOR overzicht