Military Boekelo > Informatie voor... > Zakelijk > Standhouders > Inschrijven
Tickets
Inschrijven

Herfst-Fair

Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten... dat is het Herfst-Fair gevoel! En u kunt er deel van uitmaken.

De perfecte mix van “Sport, Business and Pleasure” en bovenal een unieke en enerverende belevenis: dat is Military Boekelo - Enschede. Natuurlijk wilt u erbij zijn op het moment dat tienduizenden bezoekers en een groot deel van het bedrijfsleven elkaar ontmoeten om te genieten van topsport en een weekend joie de vivre.

Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister, ons publiek struint net zo graag over de Fair voor leuke aankopen en nieuwe ontdekkingen. Kortom, geen Militarybezoek is compleet zonder een bezoek aan de Herfst-Fair en daarvan kunt u profiteren. In één klap bereikt u een zeer interessante doelgroep voor sales on the spot en/of het ontmoeten van nieuwe en bestaande relaties.

De Military Herfst-Fair is gelegen rondom het hoofdterrein en vormt een exclusieve marktplaats met een grote verscheidenheid aan producten en diensten! Of u nu sieraden, kleding, auto’s, kunst of hot tubs verkoopt, op Military Boekelo - Enschede slaat u uw slag met marketing-, sales- en relatiemanagement. Dit is hét moment om uw voordeel te doen, want ons publiek is uw publiek. Verleid duizenden voorbijgangers met uw product of dienst en draag bij aan de bruisende en legendarische Military Herfst-Fair. Wat een ervaring!

Informatie over het hoofdterrein

Door de aanleg van de N18 heeft de Military haar hoofdterrein moeten verleggen naar de plek waar het allemaal begonnen is: het Teesinkbos! Een prachtig nieuw thuis vol nostalgie op steenworp afstand van het voormalige hoofdterrein. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Stand op de Herfst-Fair 

Prijs: 3x3 m € 1.050,- / 5x5 m € 1.750,- / 5x10 m € 3.100,- excl BTW

 • 3 x toegang voor alle dagen en 2 parkeerkaarten
 • Surveillance
 • Houten vloer
 • Inclusief 10 ampère stroomvoorziening
 • Inclusief (verplichte) signing aan de stand met eigen logo in Military huisstijl
 • Extra voorzieningen zoals water en krachtstroom op aanvraag

Vrije ruimte op de Herfst - Fair

Prijs: vanaf 9 m² € 625,- excl BTW

 • Extra vierkante m² € 50,- p/m² excl BTW (alleen in combinatie met 9 m²)
 • 3 x toegang voor alle dagen en 2 parkeerkaarten
 • Surveillance
 • Exclusief stroom
 • Extra voorzieningen (water en stroom) op aanvraag

Crosscountry arrangement

Wist u dat u als standhouder ook een crosscountry arrangement kunt afnemen? U kunt dan op de zaterdag 50 gasten ontvangen voor €6.050,- excl. btw in uw eigen Crosscountry Hospitality Paviljoen (met standaard inrichting) met eigen afgebakend terras. Dit is exclusief catering.
 

Voor meer informatie en inschrijven voor de Herfst-Fair kunt u contact opnemen met:

Martijn Jansen          m.jansen@military-boekelo.nl          06 34 18 24 12                   
Astrid Achterberg          a.achterberg@military-boekelo.nl 06 11 23 83 66

 

Extra toegangsbewijzen Military Classic Night-Fair à € 23,- incl btw en extra parkeerkaarten à € 12,- excl. BTW te koop via kaarten@military-boekelo.nl 

 

*) Signing aan de stand is verplicht. We leveren een constructie waarin een door ons geproduceerde signing (met het logo en naam van de deelnemer) gespannen wordt. Hiervoor hanteren we een uniforme vormgeving in Military huisstijl. U wordt hier volledig in ontzorgt. Na ontvangst van uw logo en bedrijfsnaam die u op het doek wilt hebben ontvangt u van ons vlak voor het evenement een bestand ter goedkeuring.

Sponsoren SPONSOR overzicht