Tickets
Military Classic Night-Fair

Een warme avond in de herfst

Proef alvast de sfeer op de Military Classic Night-Fair.

Een glas donker rood, een vers getapt bokbiertje, heerlijke proeverijen,de warme gloed van vuurkorven. En dat alles gelardeerd met livemuziek en gezelligheid. Dát is de Military Classic Night-Fair! Een unieke happening die u helemaal in de sfeer van de Military brengt. Op donderdagavond 1 oktober 2020 vindt dit bijzondere lifestyle-event plaats en ú kunt er bij zijn! 

Tegen het decor van onze Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Er zijn shows, presentaties, demonstraties. En niet te vergeten: diverse proeverijen en wine & dine-arrangementen. En dit alles muzikaal omlijst met live muziek 

Maak kennis met de verschillende exposanten en hun gevarieerde aanbod. Geniet  van een goed glas, culinaire verrassingen en de bijzondere ambiance. Of trakteer uw businesspartner, vrienden, familie of collega’s op de Military Classic Night-Fair. Een avond met sfeer, warmte en gezelligheid, die u samen niet mag missen. 

Wij ontvangen u ook dit jaar weer graag met een heerlijk welkomstdrankje. Vanaf € 17,50 (incl. BTW) heeft u al toegang tot dit exclusieve event. Consumptiemunten à € 2,75 zijn te koop aan de kassa´s. Of kies voor een arrangement en ontvang voor slechts € 35,- (incl. BTW) een toegangsticket inclusief 7 munten. 
Reserveer nu via 
kaarten@military-boekelo.nl of koop kaarten via de ticketshop of aan de kassa op donderdag 7 oktober 2021 vanaf 19.00 uur. 

Bekijk hier de aftermovie van 2018De Military  Classic Night-Fair is een initiatief van Military Boekelo-Enschede in samenwerking met Herfst-Fair exposanten, Beleef Catering en Van Deinse Media.
Sponsoren SPONSOR overzicht