Tickets
Route

Route

Zet uw navigatiesysteem uit en volg de routeborden.

Bezoekers zonder parkeerkaart (volg route 6 naar Het Rutbeek):

vanuit de richting Amsterdam
volg de A35 en neem afrit 26 (Enschede-West). Bovenaan de afrit rechtsaf de Westerval op. Bij de Westerval de afrit naar de Marsteden. Onder aan de afrit rechtsaf de Afinkstraat op om vervolgens door te rijden naar de eerst volgende verkeerslichten. Bij de verkeerslichten rechtsaf de Haaksbergerstraat (N18) op. Na de afslag Rutbeek/Crematorium de 1e straat links de Oude Boekelerdijk op, deze weg volgen tot het eind en vervolgens rechtsaf voor de parkeerplaatsen.

vanuit de richting Haaksbergen
de N18 aanhouden. De 2e straat rechts na de Badweg; dit is de Oude Boekelerdijk. Deze weg volgen tot het eind en vervolgens rechts voor de parkeerplaatsen.

vanuit de richting Enschede
de N18 aanhouden. Na de afslag Rutbeek/Crematorium de 1e straat links Deze Oude Boekelerdijk volgen tot het eind, dan rechts af voor de parkeerplaatsen.

Bezoekers met parkeerkaart P - Genodigden (volg route 7):

vanuit de richting Amsterdam
volg de A35 en neem afrit 27 (Hengelo Zuid/Twentekanaal). Onderaan de afrit richting Beckum. Bij de eerste rotonde in Beckum linksaf (3/4 rond) in de richting Boekelo (Wolfkaterweg). Linksaf de Welenmosweg in. Aan het eind van de weg rechtsaf. Over het spoor linksaf de Zoutindustrieweg in, deze weg gaat over in de Weleweg. Aan het eind van de Weleweg rechtsaf de Boekelosestraat op tot aan de parkeerterreinen.

vanuit de richting Amsterdam (afslag gemist)
volgen de A35 en neem afrit 26 (Enschede-West). Bovenaan de afrit linksaf de Westerval op. Neem bij de Westerval de afrit naar de Marsteden. Onder aan de afrit linksaf de Afinkstraat en vervolgens bij de 2e verkeerslichten linksaf de Windmolenweg op. Bij de splitsing in Boekelo, linksaf de Boekelosestraat op tot aan de parkeerterreinen.

vanuit de richting Usselo en Haaksbergen
de N18 volgen tot aan de Badweg. Vlak voor het spoor rechtsaf de Zoutindustrieweg op, deze weg gaat over in de Weleweg. Aan het eind van de Weleweg rechtsaf de Boekelosestraat tot aan de parkeerterreinen.
Sponsoren SPONSOR overzicht