Military Boekelo > Founders & Members > Over de foundersclub > Programma
Tickets
Programma

Programma Founders - Week van de Military

Het programma voor 2022 zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt gaan uitzien.

Zondag 10 april                                                           

 12.00 - 17.00 uur             Opening seizoen met Palm Pasen Brunch 

Zondag 10 juli                                                           

 Ontvangst 9.30 uur
 Start 10.00 uur
Founders Military Rally 

Zondag 2 oktober                                                           

 12.00 -  17.00 uur                                                                                                                                                                                                               Pré crosswandeling
Traditionele verkenning van de Cross onder leiding van onder meer parcoursbouwer Adrian Ditcham met onderweg een hapje & drankje. Dit programma is voor het hele gezin. Na afloop is de Founders Lounge uiteraard geopend voor de naborrel!                                     
 

Maandag 3 oktober*)

 16.00 - 22.00 uur                           Borrelen in het Founders Café
Deze avond kunt u informeel borrelen met zakelijke relaties, familie en vrienden in het Founders Café.

Dinsdag 4 oktober

 20.00 - 24.00 uur Business Club avond
Verschillende business clubs uit de regio worden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kennis te maken in de Founders Lounge.

 Donderdag 6 oktober

 19.00 - 23.00 uur Classic Night-Fair & Meet the Stars
Het plein in het strodorp is omgetoverd tot een gezellige Fair waar verschillende standhouders hun waar aanprijzen en u kunt genieten van heerlijke wijnen en lekkere hapjes. De Founders Military zijn uitgenodigd en ontvangen op vertoon van het inwisselbiljet een toegangsbewijs met 7 consumptiemunten per lidmaatschap.

 Vrijdag 7 oktober

 17.00 - 20.00 uur VriMiBo
Een gezellige Vrijdag-Middag-Borrel in de Founders Lounge voor Founders en hun partners of (zakelijke) relaties om alvast het weekend van de Military Boekelo in te luiden.

 Zaterdag 8 oktober

 09.00 - 19.00 uur Crosscountry
In de Founders Lounge staat koffie met krentenwegge klaar alvorens aan de wandeling over het parcours te beginnen. voor een hapje en drankje onderweg zijn de Founders welkom op het nieuwe Founders terras dichtbij de waterhindernis. Na afloop van de Crosscountry staat het traditionele stamppotbuffet voor u klaar in de Founders Lounge. Tickets en polsbandjes worden verstrekt bij inlevering van het inwisselbiljet in het ontvangstpaviljoen. 

 Zondag 9 oktober

 10.00 - 17.30 uur  Afsluitende springproef
Een heerlijk dagje relaxt paardensport op topniveau kijken vanaf het VIP-terras van de Founders Lounge onder het genot van verschillende culinaire lekkernijen. Tickets en polsbandjes worden verstrekt bij inlevering van het inwisselbiljet in het ontvangstpaviljoen.

*) van maandag 3 tot en met donderdag 6 oktober is het Founders Café vanaf 16.00 uur geopend om met uw zakelijke relaties, vrienden of familie te borrelen.

De evenement gemarkeerd met een *) zijn voor eigen rekening en zitten niet in de Founders bijdrage.


Sponsoren SPONSOR overzicht