Military Boekelo > Informatie voor... > Zakelijk
Tickets
Zakelijk

Benut onze netwerkkansen

Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig ook uitgegroeid tot een van de grootste outdoor business-to-business events van Nederland.

Ondernemers en bestuurders hebben ontdekt dat het evenement zich bij uitstek leent om relaties uit binnen- en buitenland uit te nodigen.
 

Informele, outdoor lifestyle ambiance

Geen lange zit aan tafel of box maar gasten ontvangen in een informele, outdoor lifestyle ambiance, vergezeld van een goed glas en een stevige hap. Een sfeer waarbij de zakenrelatie met veel plezier zich laat uitnodigen en vaak met partner en soms met het hele gezin afreist naar de prachtige Twentse Dreven in Boekelo.
 

Ongekende mogelijkheden

Tijdens de Military zijn de mogelijkheden ongekend. Van congressen tot symposia bijna alles is mogelijk. We hebben All inclusive Arrangementen, Crosscountry Arrangementen, Herfst-Fair Arrangementen en 
VIP Walking Crosscountry Arrangementen voor u! En wist u dat het evenement, in de week voorafgaand, beschikt over ruim tienduizend vierkante meter congresruimte? Geen saaie ‘systeemplafondomgeving’ maar een chic en goed geoutilleerde ambiance waar serieuze zaken en presentaties worden gecombineerd met een activiteit in een sfeervolle outdoor ambiance en herinneringen worden gecreëerd. Dit maakt dat beslissers uit het bedrijfsleven, topbestuurders en landelijke politici in grote getale tijdens de week van de Military acte de présence geven. Dit jaar hebben we een speciaal arrangement voor u samengesteld. Met dit hospitality arrangement op 't Landgoed Teesink, kunt u uw gasten op zaterdag ontvangen op een unieke locatie middenin de crosscountry op nog geen honderd meter van de waterhindernis De Bosvijver, Lees hier meer over deze unieke Military-belevenis.

Lees in ons magazine over de verschillende mogelijkheden om u te presenteren op hét evenement van Oost-Nederland. Uiteraard bieden wij u daarnaast graag de service van maatwerkoplossingen.

Sponsormagazine 2024

Hieronder kunt u door ons sponsormagazine 2024 bladeren of deze downloaden als PDF. Prijswijzigingen voorbehouden.Klik hier om de sponsormagazine te downloaden.

Sponsoren SPONSOR overzicht