Coronatoegangsbewijs
Tickets
Nieuws

Coronatoegangsbewijs

Nederland verder open met een coronatoegangsbewijs. Er zijn genoeg mensen gevaccineerd om de coronamaatregelen te versoepelen. 1,5 meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de horeca en evenementen, heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.

Een coronatoegangsbewijs houdt in: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona

Wij als evenement zijn dus verplicht te controleren op het coronatoegangsbewijs. Bij de hoofdingang wordt uw QR-code in de CoronaCheck-app of uw geprinte coronatoegangsbewijs gescand. Met een geldige QR-code kunt u naar binnen samen met uw toegangsbewijs. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Indien u moet testen, kunt u twee weken voorafgaand aan het evenement online via deze link www.testenvoortoegang.org een testafspraak maken. Let op: Zorg ervoor dat u maximaal 24 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

Wij attenderen u er vriendelijk op dat ons evenement alleen toegankelijk is via de hoofdingang aan de Boekelosestraat 275. LET OP: er geldt nog wel een mondkapjesplicht in de pendelbussen

24-09-2021
Meer Nieuws
Verslagenheid groot bij Military Boekelo na plotseling overlijden Jan Stokkentré
De organisatie van Military Boekelo-Enschede heeft met grote droefheid kennis genomenvan he ...
Lees verder
Nicolas Touzaint blijft ijzig kalm
In een net als een jaar eerder tot het eind toe spannende wedstrijd gaf de Fransman Nicolas ...
Lees verder
Sponsoren SPONSOR overzicht